Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Arkkienkelit

Arkkienkelit ovat enkelihierarkiassa enkelten yläpuolella, he ikäänkuin toimivat enkelten ohjaajina. Jokaisella arkkienkelillä on sekä feminiinen että maskuliininen puolensa. Jokaisella arkkienkelillä on oma tehtäväalueensa ja oma väri. Väri edustaa enkelin värähtelemää energian väriä. Arkkienkelien nimet kuvaavat heidän tehtäväänsä ja päättyvät kirjaimiin "el", jotka merkitsevät "Jumalalle kuuluvaa" tai "Jumalasta lähtöisin olevaa". Sana enkeli merkitsee "Jumalan lähettilästä".

Yleisimmin tunnetut ja enkelihoidossa kanavoidut arkkienkelit ovat:

ARKKIENKELI MIKAEL - vahvuuden, suojelemisen ja rohkeuden enkeli

Mikaelin väri on syvänsininen sekä kulta. Mikael tuo elämäämme tahdonvoimaa, vahvistaa itsetuntoamme ja aloitekykyämme. Mikaelin kaksoisliekki on Faith.

ARKKIENKELI GABRIEL - ohjauksen, opastuksen ja neuvon enkeli

Gabrielin väri on valkoinen. Voit pyytää Gabrielin ohjausta etsiessäsi elämäntehtävääsi. Yhdessä kaksoisliekkinsä Hopen kanssa he tuovat toivoa, hengen valoa ja rakkautta elämäämme ja kirkastavat intuitiotamme.

ARKKIENKELI RAFAEL - parantamisen ja eheyttämisen enkeli

Rafaelin väri on smaragdin vihreä. Rafaelin energia parantaa, eheyttää ja uudistaa niin fyysisesti, henkisesti kuin psyykkisestikin. Rafael herättää meissä oivalluskyvyn ja sitä kautta saa alulleen paranemisen. Rafael on myös kaikkien hoitajien ja parantajien enkeli.

Rafaelin kaksoisliekki on Maria, Jeesuksen äiti, Enkelten Kuningatar. Maria säteilee myötätuntoa ja tuo uskoa ja toivoa. Hänen tehtävänään on tuoda kaikille, etenkin vauvoille ja lapsille, parantavaa vaaleansinistä energiaa ja rakkautta.

ARKKIENKELI SAMUEL - rakkauden enkeli

Arkkienkeli Samuel ohjaa kaikkia rakkauden enkeleitä. Samuelin vaalean punainen energia tuo elämäämme rakkautta, lohdutusta ja myötätuntoa. Hän auttaa meitä ymmärtämään tunteitamme ja auttaa meitä antamaan anteeksi. Samuel auttaa meitä avaamaan sydänchakraamme ja opettaa rakastamaan meitä myös itseämme, juuri sellaisena kuin olemme. Samuelin kaksoisliekki Charity koskettaa sinua feminiinisellä lempeydellään, empatiallaan, armollaan ja myötätunnollaan.

ARKKIENKELI JOFIEL - valaistuksen enkeli

Jofielin keltainen energia tuo elämäämme viisautta, oivalluksia, inspirtaatiota, iloa, keveyttä ja leikkimielisyyttä. Jofielin apua voit pyytää opiskellessasi uutta. Hänen kaksoisliekkinsä on Christine.

ARKKIENKELI URIEL - rauhan enkeli

Mahtavan Arkkienkeli Urielin johdettavana ovat rauhan enkelit. Uriel työskentelee kaksoisliekkinsä Auroran kanssa purppuran- ja kullanvärisessä säteessä, jota kutsutaan myös "rubiinisäteeksi". Urielin tasapainon, rauhan ja sopusoinnun energia tuo sieluusi sisäistä rauhaa. Voit pyytää Urielin apua vapautuaksesi peloistasi ja vihastasi.

ARKKIENKELI ZADKIEL - armon ja muutoksen enkeli

Zadkiel työskentelee yhdessä kaksoisliekkinsä Amethystin kanssa laajentaakseen sieluchakraamme. Pyydä Zadkieltä avuksesi, kun haluat antaa anteeksi itsellesi tai muille, haluat armoa, muutosta tai suvaitsevaisuutta elämääsi.

Zadkielin violetin liekin avulla voit puhdistaa itseäsi, poistaa kipua tai puhdistaa kodin, hoititilan tai työpaikan energioita. Violetin liekin väri henkevöittää sinua ja liekki puhdistaa.

ARKKIENKELI METATRON - läsnäolon enkeli

Metatronin nimessä ei ole arkkienkeleille tavanomaista "el" -loppua. Tämä johtunee siitä, että hän on toinen niistä kahdesta arkkienkelistä, jotka ovat eläneet ihmisenä maan päällä. Metatron eli ihmishahmossa profeetta Eenokkina ja toinen heistä, Sandalfon eli profeetta Eliana. Metatron toimii välittäjänä Taivaan ja maan välillä, sillä hänellä on laajalti kokemusta sekä ihmisenä että enkelinä olosta. Tästä syystä hän auttaa meitä ihmisiä ymmärtämään taivaallisen näkökulman asioihin ja työskentelemään yhdessä enkelimaailman kanssa. Arkkienkeli Metatron on myös lasten enkeli. Nykyajan indigo- ja kristallilapset ovat erityisesti hänen suojeluksessaan.

ARKKIENKELI SANDALFON - musiikin ja rukouksen enkeli

Arkkienkeli Sandalfon on arkkienkeli Metatronin kaksoisliekki. Sandalfonin tehtävänä on viedä rukoukset Jumalalle, jotta niihin voitaisiin vastata. Sandalfon antaa apua myös musiikin luomisessa ja ymmärtämisessä.