Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Chakrahoitaja - nettikurssi

Laaja koulutuskokonaisuus energiakeskusten harmonisointiin ja hoitamiseen jalokivien, eteeristen öljyjen, energian kanavoinnin, hengitystekniikoiden, luonnon aistimisen ja mietiskelyn avulla.


Chakrahoitajakoulutus pitää sisällään perustietoa energialääketieteestä; aurasta, chakroistamme eli energiakeskuksistamme sekä meridiaaneista eli energiakanavistamme. Laajan tietomäärän lisäksi opit chakrojen puhdistusta ja aktivointia itseltäsi ja opit hoitamaan asiakkaan chakroja ja auraa.

Energiakeskukset eli chakrat ovat henkisiä elimiä, jotka hallitsevat energian virtausta vaikuttaen elinvoimaan, elämän asenteeseen ja henkiseen kasvuun. Valon virtana chakrojen läpi jatkuvasti virtaava energia pitää kehon, mielen ja hengen positiivisessa kierteessä. Energian virtauksen puute voi aiheuttaa lamaannusta, masennusta, alakuloisuutta, raskautta ja jopa sairauksia.

Ennen kuin voimme havaita toisen ihmisen energioita, on meidän saatava yhteys omaan ytimeemme. Kun saamme yhteyden omiin tunteisiimme ja omaan sieluumme, voimme sitä kautta saada yhteyden omaan energiavirtaamme. Ja kun opimme ymmärtämään omaa energiaamme, kuinka lisätä sitä tai mikä kuluttaa sitä, voimme alkaa ymmärtämään toisen energioita.

Nettikurssi on siis myös oma henkisen kasvun kurssi. Tulet oppimaan kurssilla paljon erilaisia henkisiä tekniikoita oman voiman lisäämiseen ja sen tunnistamiseen. Miksi sitten on tarpeen omata vahva energiavarasto?

Kun sinulla on korkea energiataso, voit hoitajana tarvittaessa lähettää chakrojesi ja aurasi kautta toisille rauhan, rakkauden, ilon, vapauden, voiman vision ja viisauden parantavaa valoa.

Chakrahoitajakoulutuksessa tulet oppimaan mm. seuraavia asioita:

* Auran neljä eri tasoa: eteerinen keho, astraali- eli tunnekeho, mentaali- eli ajatuskeho sekä kausaalikeho eli sielutaso.

* Tietoa chakroista: 3 ulotteiset chakrat eli 7 chakran järjestelmä sekä 5 ulotteiset chakrat eli 12 chakran järjestelmä.

* Energian aistimisharjoituksia

* Chakrojen puhdistus, aktivointi ja tasapainotus erilaisin menetelmin: jalokiviterapia, heilurin käyttö, eteeristen öljyjen käyttö chakrahoidossa, chakrahengitys, chakrameditaatioharjoituksia, chakrojen energisoiva hieronta, ravinnon merkitys.

* Chakrahoidon tekeminen itselle ja toiselle.

Omat hoitokokemukseni kurssin pohjana

Olen opiskellut ja yrittänyt ymmärtää ihmisen energiakokonaisuutta yli 20 vuotta. Fysioterapeutin opinnot antoivat minulle hyvän lääketieteellisen pohjan ihmisen hoitamiseen, mutta sen jälkeen aloin kiinnostua syvemmin siitä, mikä meidät parantaa? Käytän omissa hoidoissani aina auran ja chakrojen tasapainotusta ja koen ihmisen energiaolentona, johon voi vaikuttaa energialla.

Kurssin hinta ja mitä siihen sisältyy?

Chakrahoitaja nettikurssi kestää kuusi viikkoa. Saat sähköpostitse kurssikirjeen kerran viikossa. Kurssikirjeeseen liittyy aina laaja teoriatieto-osuus sekä monia käytännön harjoituksia. Aluksi opit tunnistamaan omaa energiaa ja omia chakrojasi ja kurssin edetessä alat harjoitella oppimaasi toisille. Voit edetä kurssilla omaan tahtiisi vaikka kurssiposti tuleekin kuuden viikon aikana.

Kurssin hintaan sisältyy kahdeksan puolijalokiveä sekä kristalliheiluri. Nämä postitetaan sinulle heti, kun olet tilannut kurssin verkkokaupastamme. Hoitokivet sekä heiluri on pakattu kauniiseen pussukkaan, jossa sinun on helppo kuljettaa niitä mukanasi.

Chakrahoitaja nettikurssi maksaa 139,00 € (sis.alv. 24 %). Kurssin hintaan sisältyy kuusi kurssikirjettä sisältäen teoriatietoa, harjoituksia hengityksestä, visualisoinnista, meditoinnista, ohjeet heilurin käyttöön, ohjeet puolijalokivien käyttöön sekä ohjeet chakrahoidon tekemiseen käyttäen apuna puolijalokiviä, heiluria, eteerisiä öljyjä sekä energian kanavointia.

Luoja antaa meille lahjoja ja erityisominaisuuksia, jotta voimme jakaa ne muiden kanssa. Ja mitä enemmän annamme, sitä enemmän avaudumme energian virtaukselle. Mitä enemmän "ryypytämme" pumppua, sitä enemmän energiaa virtaa meille takaisin.