Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Enkeli-ilta

Tutustumme iltojen aikana enkelten maailmaan ja kuinka voimme olla siihen yhteydessä. Jaamme enkelikokemuksia ja vahvistusta omille kokemuksillesi. Teemme ohjatun enkelimeditaation, jonka avulla opettelemme kehon ja mielen rauhoittamista, oman energiakentän värähtelyjen kohottamista ja enkelienergian aistimista.

Tule viettämään ihania rauhoittavia iltoja samanhenkisten ihmisten pariin!

Hyvän Olon Huone, Kapteeninkatu 11, (Eira)Oma Enkelikurssi to 25.1.2018
klo 17.00-19.30, hinta 29 €. Kapteeninkatu 11, Hki.

Meillä jokaisella on oma suojelusenkelimme, joka kulkee koko ajan vierellämme. Haluatko oppia tuntemaan hänet? Tule oppimaan keinoja tutustua suojelusenkeliisi.

Tämän kokemuksellisen illan aikana tutustumme meille näkymättömään maailmaan ja opettelemme kohottamaan omaa värähtelytasoamme niin, että voimme havaita lähellämme olevat enkelit. Teemme Oma Enkelimeditaation ja Oma Enkelihoidon, jolloin saamme nauttia enkelimme rakastavasta läsnäolosta ja parantavasta energiasta.

Puhdistava rumpurentoutus ja enkelimeditaatio to 8.2.2018 klo 17.30-19.30, hinta 20 €

Aloitamme illan puhdistavalla rumpumatkalla. Rummun rytmi vie sinut matkalle henkiseen maailmaan, jossa voit kohdata suojelusenkelisi, henkioppaasi, voimaeläimesi tai jonkun muun auttajan tai useammankin heistä. Rumpumatka on energioita puhdistava ja olo on rumpuhoidon jälkeen keventynyt ja rauhallinen. Tämän jälkeen teemme valmiiksi avautuneena matkan enkelten maailmaan ja pyydämme ohjausta tulevalle vuodelle ja sielun suunnitelmallemme mm. Arkkienkeli Zadkieleltä.

Sointukylpy ääni- ja kristallimaljoilla sekä ryhmäenkelihoito to 15.2.2018 klo 17.30-19.30, hinta 20 €

Tule rentoutumaan, rauhoittumaan ja eheytymään korkeavärähteisten ääni- ja kristallimaljojen pariin. Luonnollisesti resonoivat ääniaallot saavat kaikki solusi värähtelemään ja energisoitumaan. Äänet hoitavat myös chakrojen kautta ja vaikuttavat aivojen sähköiseen toimintaan rauhoittaen. Sointukylvyn jälkeen jatkamme ryhmäenkelihoidolla, jossa Oma suojelusenkelisi sekä Arkkienkelit hoitavat sinua energioillaan.


Ilmoittautuminen ja lisätietoa: terhi.elo@organicspirit.fi, puh. 040-733 4085.


Kuka minä olen? Miksi olen täällä? Minne olen menossa?
Tule etsimään vastauksia sielun syvimmille kysymyksille.


Enkeli-ilta kokoaa yhteen enkeleistä kiinnostuneita samanhenkisiä ihmisiä. Illan aikana avaudut enkelten energioille ja viesteille. Kuulet muiden enkelikokemuksista ja keskustelemme enkeleistä, henkisyydestä, sielusta, henkisistä laista, suojelusenkeleistä, arkkienkeleistä sekä opimme tapoja yhdistyä enkelten energioille ja opimme myös chakroista, kristalleista ja puolijalokivistä.

Jokainen ilta sisältää myös joko ryhmäenkelihoidon, jossa enkelienergia hoitaa, ohjaa ja eheyttää sinua tai teemme ohjatun enkelimeditaation, jossa saat ohjausta ja neuvoja enkeleiltä.

Jokaiselle illalle on oma teemansa, joten voit osallistua kaikkiin enkeli-iltoihin, sillä illan aihe on aina eri.

Enkeli-illassa on myös aikaa keskustelulle, kysymyksille ja toiveille. Voit myös jättää kirjallisen pyynnön enkeleille Enkelirasiaan, jotkaTerhi käsittelee kurssin jälkeen ja lähettää kaukohoitoa jokaiselle pyynnön jättäneelle. Saat ohjeet kirjallisen pyynnön tekemiseen paikan päällä. Pyyntö voi koskettaa sinua itseäsi tai voit pyytää apua myös lähimmäisellesi.

Lämpimästi tervetuloa voimaantumaan ja eheytymään enkeleiden kanssa.
Mukaan tarvitset vain avoimen mielen! Voit ottaa ystäväsikin mukaan.

Jos haluat järjestää enkeli-illan ystäville, työporukalle tai asiakkaillesi, niin ota minuun yhteyttä. Voit myös varata yksityisen illan Enkelikartanosta tai Hyvän Olon Huoneelta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Enkeli-iltaan:

Terhi Elo, puh. 040-733 4085, terhi.elo@organicspirit.fi