Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Enkelihoitajakoulutus - henkisen kasvun kurssi

Tule opiskelemaan ihana, kokonaisvaltainen hoitomuoto! Tämä laaja koulutuskokonaisuus antaa sinulle käytännön taitoihin pohjautuvan varmuuden tehdä hoitoja. Lähiopetuksessa saat yksilöllistä opetusta sekä vertaistuen ihanilta kurssikavereilta.

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan ihastuttavaan miljööseen Kirkkonummen Enkelikartanolle!

Seuraavan enkelihoitajakoulutuksen lähiopetuspäivät ovat:

24.-25.3.2018 sekä 21.-22.4.2018

Koulutuksen hinta on 179 €/viikonloppu (sis.alv. 24 %). Kurssi maksetaan viikonloppu kerrallaan kahdessa erässä.

Enkelihoitajakoulutus on kokonaisvaltainen henkisen kasvun kurssi vaikka et vielä tähtäisi enkelihoitojen tekemiseen. Enkelihoitajaksi ja auttajaksi kasvetaan oman kasvun myötä. Mitää puhtaampi itse olet sielultasi, sitä hoitavampi kanava olet asiakkaille.

Enkelilhoitajakoulutus on kehittynyt Terhin 26 vuoden hoitokokemusten, useiden enkelikurssien ja oman kasvun kautta.Terhi toimii tällä hetkellä sekä fysioterapeuttina Hoitola Organic Spiritissä hoitaen vauvoja ja raskaanaolevia ja lisäksi Terhi tekee enkelihoitoja, äänimaljahoitoja ja muita energiahoitoja Helsingissä osoitteessa Kapteeninkatu 11 sekä Kirkkonummen Enkelikartanossa.

Enkelihoitajakoulutuksessa opit tekemään enkelihoidon. Jokainen meistä voi toimia energian kanavana ja kurssilla opit keinoja, kuinka sinusta tulee mahdollisimman hyvä ja puhdas kanava.

Enkelihoito on enkelienergian kanavointia asiakkaalle. Hoidon aikana asiakkaan kokemat tuntemukset ja hoidon vaikutus ovat aina yksilöllisiä. Esimerkiksi asiakas voi tuntea olonsa hoidon jälkeen hyvin rauhalliseksi, eheytyneeksi ja levolliseksi. Hänelle on voinut tulla selkeys jonkin tietyn ongelman ratkaisun suhteen tai hän on saanut poistettua pelkoa itsestään.

Enkelihoito on aina positiivinen ja miellyttävä kokemus. Enkelihoidon avulla pyritään vahvistamaan asiakkaan yhteyttä Enkeleihin ja Omaan Enkeliin. Joillekin enkelihoito voi olla ensimmäinen kokemus enkelten olemassaolosta.

Koulutus pitää sisällään runsaasti tietoa Enkeleistä ja lisäksi tulemme harjoittelemaan paljon Enkelihoitoa. Koulutus vahvistaa myös sinun omaa enkeliyhteyttäsi.

Enkelihoitajakoulutuksen sisältöä: Koulutukseen sisältyy laaja teoriaoppimateriaali, runsaasti käytännön harjoittelua pareittain opettajan ohjauksessa sekä ryhmän tuki opiskelussa. Opit tekemään enkelihoidon asiakkaille turvallisesti, opit keinoja avautua parantavan energian kanavaksi, vahvistat omaa enkeliyhteyttäsi ja saat runsaasti eväitä omaan henkiseen kasvuusi. Lähiopetusviikonloput ovat ihania rentoutumisen, uuden oppimisen ja oman eheytymisen päiviä.

 • Yleistietoa Enkeleistä, keitä Enkelit ovat? Mistä enkelitietous on peräisin?
 • Miten eri tavoin voin havaita Enkelin? Miten voin kehittää näitä havaitsemistapoja?
 • Henkinen hierarkia
 • Enkelihierarkia
 • Oma Enkelisi ja Oma Enkeli-hoito
 • Arkkienkelit ja Arkeijat
 • Ylösnousseet Mestarit ja henkioppaat
 • Miten työskentelen Enkelten kanssa?
 • Energiahoidot ja Enkelihoito
 • Enkelihoidon käytännön harjoittelua
 • Hengityksen ja rentoutumisen merkitys enkelihoidossa.
 • Mitä chakrat ja aura ovat? Chakrahoito käyttäen apuna kristalleja ja heiluria.
 • Miten pidän yhteyttä Enkeleihin jokapäiväisessä elämässä?
 • Enkeliviestien kanavoinnin opettelua. Mitä kanavointi on? Miten kehityn mahdollisimman puhtaaksi kanavaksi?
 • Enkelihoidossa käytettävät apuvälineet: kristallit, chakrakivet, eteeriset öljyt, ääni- ja kristallimaljat, enkelikortit

Mikäli haluat lisätietoa koulutuksesta, voit soittaa minulle tai tulla Enkelihoitoon tai enkeli-iltaan. Lähetän koulutuksesta tarkemman ja laajan kurssiesitteen, mikäli olet kiinnostunut opiskelusta.

Koulutuksen opettaja Terhi Elo on fysioterapeutti sekä enkelihoitaja ja -kouluttaja. Saat lisätietoja kurssista häneltä: puh. 040-733 4085 tai terhi.elo@organicspirit.fi.

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan enkelienergian kanavointia!

Oma Enkelisi on aina vierelläsi. Sinun tulee vain kurottaa puolitiehen vastaan aistiaksesi hänet.