Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Enkelihoito ja -kanavointi

Mitä sinä toivoisit elämääsi? Anna enkelten auttaa sinua!

Enkelihoito pitää sisällään alku- ja loppukeskustelun, henkilökohtaisen opastuksen, enkelienergiahoidon, selvänäköisen kanavoinnin sekä enkelikortin nostamisen.

60 min enkelihoito maksaa 60 € ja 90 min enkelihoito 80 €.

Tutustu rauhassa enkelihoidon kuvaukseen alempaa ja ota minuun yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla kysyäksesi lisätietoja tai varataksesi ajan.

VASTAANOTOT:

* Kirkkonummi, Enkelikartano, Lustbackantie 88.

* Turku, Hoitola Organic Spirit, Kerttulinkatu 20.

terhi.elo@organicspirit.fi tai 040-733 4085.

Enkelihoito luo syvemmän yhteyden sisimpääsi

Enkelihoidossa vahvistamme yhteyttäsi niin omaan enkeliisi kuin muihin valon auttajiin.

Sinulla saattaa olla muistikuvia lapsuudesta enkeleiden läheisyydestä. Tai saatat pohtia onko kokemasi tuntemus, aistimus, ym. enkelin viesti vai mikä?

Enkelihoito on mahdollisuus oppia, millä tavoin enkelit meille viestivät, miten voimme tuntea enkelin läsnäolon ja miten voimme kommunikoida enkelten kanssa.

Enkelikanavoinnit ovat viestejä Taivaallisilta Auttajilta (enkeleiltä, Ylösnousseilta Mestareilta, henkioppailta, edesmenneiltä omaisilta).

Enkelit ovat aina lähellämme. Vierelläsi kulkee Oma Enkelisi, Suojelusenkelisi, auttaen, tukien, rohkaisten ja ohjaten sinua.

Ympärillämme on näkyvä ja näkymätön maailma. Enkelit kuuluvat tähän näkymättömään maailmaan ja siksi meidän on useimmiten hieman harjoiteltava hiljentymistä löytääksemme heidät.

Enkelihoidossa hoitaja toimii enkelienergian välittäjänä. Enkelienergia on hyvin hienovaraista ja miellyttävää. Hoidon jälkeen olo on usein raukea, rauhallinen ja turvallinen.

Enkelit tuovat rakkauden ja hyväksynnän energian hoitoon ja asiakkaalle jo yleensä ennen Enkelihoitoon tuloa. Asiakkaat ovat kertoneet matkallaan Enkelihoitoon tunteneen voimakkaan ohjauksen ja rakkauden läsnäolon. Rakkauden ollessa läsnä voi jokainen meistä kokea oman olemuksensa syvemmin kuin normaalisti. Kyyneleet ja itku tulevat kuin itsestään, sillä on koskettavaa olla rakkaudessa.

Enkelihoitoon kannattaa hakeutua, kun haluaa apua enkeleiltä tai haluaa syventää omaa enkeliyhteyttä. Enkelienergialla voidaan hoitaa kokonaisvaltaisesti kehon, mielen ja sielun alueen epätasapainotiloja.

Lämpimästi tervetuloa kokonaisvaltaiseen Enkelihoitoon!

Rakkaudella, Terhi

Jokaisella on oma sielunsuunnitelma. Haluatko oppia tietämään sen?