Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Enkelit

Vierelläsi on aina, joka hetki Oma Enkelisi. Jokainen meistä voi halutessaan oppia tuntemaan oman suojelusenkelinsä ja paljon muitakin enkeleitä.

Enkelit ovat hengen palvelijoita. Todellinen henkisyys ylittää uskontojen rajat, hyväksyy ne ja kunnioittaa niitä kaikkia. Enkelit ovat sanansaattajia ja viestintuojia. Historia tulvii esimerkkejä kiinnostuksestamme enkeleihin, eikä menneisyydestä löydy yhtään sellaista vanhaa kulttuuria tai uskontoa, jonka hahmoihin ei lukeutuisi jonkinlaisia enkeleitä.

Meillä jokaisella on Oma Enkelimme, suojelusenkelimme, joka kulkee joka hetki vierellämme. Häneen voimme turvautua aina tarvittaessa. Ihmisen lähellä voi kuitenkin olla useita enkeleitä etenkin silloin, kun pyydämme apua tai teemme enkelihoitoa.

Ollessasi yhteydessä enkeleihin, koet olosi rauhalliseksi, turvatuksi ja levolliseksi. Enkeleiden tarkoituksena on toimia ihmissielujen opastajina ja hoivaajina.

Enkelit ovat energiaa, hyvin korkeavärähteistä energiaa. Haluaisimme kovasti nähdä enkelin, jotta varmasti uskoisimme heihin. Koska enkelit ovat energiaa, heillä ei siis ole tiettyä muotoa tai nimeä. Me ihmiset uskomme helpoiten asioihin, joita voimme kokea fyysisillä aisteillamme: näkö, haju, maku, tunto ja kuulo. Enkelit pitävät meihin kuitenkin yhteyttä yleensä näkymättömän maailman tavoilla. Tarvitsemme intuitiota kohdataksemme enkelit. Toki on mahdollista myös nähdä, tuntea, haistaa tai kuulla enkelin läsnäolo, mutta tämä on harvinaisempaa. Yleisin tuntemus on ihmeellinen sisäinen rauha ja levollisuus, ehkä jokin värinä tai energia-aalto kehossa ja universaali rakkauden tunne.

Enkelikokemusta on usein vaikea selittää sanoin, koska sanat eivät jotenkin riitä kuvaamaan olotilaa ja tuntemuksia. Enkelikokemus on kuitenkin sellainen, että sen muistaa kauan, ehkä lopun elämäänsä. Siinä hetkessä on jotain niin puhdasta ja syvää rakkautta. Jos haluat tietää Oman Enkelisi nimen, voit esimerkiksi pyytää unessa saada tuon nimen. Meidän ihmisten täytyy siis antaa enkeleille lupa tulla elämäämme. Apua saamme aina, mutta se voi tulla hyvin eritavalla, kuin odotimme.

Menethän enkeliäsi puolitiehen vastaan?

Enkelit ovat aina apunamme, meidän täytyy vain muistaa pyytää heiltä apua. Ja suurin vastalahja, jonka voimme enkeleille antaa on kiitos. Kun pyydät vilpittömästi, niin sinulle annetaan vastaus. Kun kiität sydämestäsi, niin sinut siunataan.

Kiitoksen lausuminen puhdistaa ja kirkastaa auraasi ja vahvistaa pyyntösi toteutumisen. Se on kuin henkistä öljyä, joka vetää puoleensa runsautta.

Enkelit auttavat meitä tavalla, joka edistää parhaiten kasvuamme.