Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Oma enkelikurssi

* Torstai 25.1.2018 klo 17.00-19.30, Kapteeninkatu 11, Helsinki

Kurssin hinta on 29 € sisältäen teetä ja pientä purtavaa.

Ilmoittautuminen: terhi.elo@organicspirit.fi ja lisätietoja 040-733 4085/Terhi

Kurssin tavoitteena on oppia keinoja, kuinka saada yhteys omaan enkeliin, muihin enkeleihin tai henkioppaaseen sekä oppia eri tapoja havaita enkeleitä. Enkelimeditaation avulla opettelemme aistimaan Oman Enkelimme ja enkelihoidossa olet Oman Enkelisi sekä eri arkkienkeleiden eheyttävässä hoidossa.

Mitä sinä toivoisit elämääsi? Pyydä Enkeleiltä apua ja anna heidän auttaa sinua.

Jokaisella meistä on Oma Enkeli eli Suojelusenkeli, joka kulkee rinnallamme koko ajan. Monilla meistä on enkelikokemuksia lapsena, mutta kasvaessamme aikuisiksi kadotamme yhteyden Enkeliimme. Alamme järkeistää asioita liikaa eikä meillä ehkä ole aikaa hiljentyä vain kuuntelemaan.

Elämän mukanaan tuomat haasteet, vaikeudet tai ongelmat herättävät usein ihmisessä halun selvittää mistä tässä kaikessa oikein on kysymys? Ns. henkisen avun saanti tuntuu lohduttavalta, parantavalta ja antaa toivoa elämään. Juuri sitä Enkelimmekin haluavat meille välittää.

Oma Enkeli -kurssilla harjoittelemme yhteydenottoa Omaan Enkeliimme mm. enkelimeditaation avulla. Kerron myös, kuinka moni eri tavoin voit aistia, tuntea ja kokea Enkelisi. Enkelikurssilla kuulet myös muiden Enkelikokemuksista, joista saat uskoa ja voimaa oman Enkelisi löytymiseen. Teemme myös ryhmäenkelihoidon, jossa Oma Enkelisi ja eri Arkkienkelit hoitavat sinua ja opettelet myös näin aistimaan Enkelienergian.

Oma Enkeli-ilta kestää 2,5 h ja kurssin aiheena ovat:

  • Keitä Enkelit ovat?
  • Kuinka olla yhteydessä Omaan Enkeliin eli Suojelusenkeliin, muihin enkeleihin ja henkioppaisiin?
  • Miten eri tavoin Enkeleitä voi havaita?
  • Henkiset työkalut ja käytännön harjoituksia
  • Enkelimeditaatio
  • Keskustelua enkelikokemuksista
  • Ryhmänkelihoito

Lämpimästi tervetuloa opettelemaan yhteyttä omaan enkeliin!