Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tiibetiläinen äänimaljahoito -koulutus


Värähtelytaajuuden muutos saa fyysisien, emotionaalisen, mentaalisen ja henkisen kehomme värähtelemäänsopusointuisesti niin, että voimme olla terveitä.

Koulutus kestää yhden viikonlopun. Koulutuksen jälkeen voit alkaa tehdä äänimaljahoitoja asiakkaille.

* 5.-6.1.2018 Kuopio

* 19.-20.1.2018 Turku

* 27.-28.1.2018 Enkelikartano, Kirkkonummi

* 3.-4.3.2018 IIsalmi

* 17.-18.3.2018 Enkelikartano, Kirkkonummi

* 13.-14.4.2018 Turku, Kerttulinkatu 20.

* 8.-9.6.2018 Enkelikartano, Kirkkonummi

* Ilmoittautuminen & lisätiedot: terhi.elo@organicspirit.fi, puh. 040-733 4085

* Kurssin hinta on 179 € sis. alv:n 24 %, kurssimateriaalit sekä todistuksen.

Tulen pitämään kursseja myös muille paikkakunnille, jos saat hankittua minimissään 8 hengen ryhmän.

Olemme kaikki värähtelyä - erilaisa alkulähteen aaltomuodon osia, jotka ilmenevät erilaisina ääninä ja väreinä monen monissa galakseissa ja maailmankaikkeudessa. Olemme kaikki värähtelyä ja ääntä. Kyse on samasta asiasta. Ja tuota värähtelytaajuutta voidaan muuttaa ja sen muutaminen on olennainen osa terveyden, tasapainon ja tietoisuuden kannalta. Värähtelytaajuuden muutokseen perustuu kaikki luonnolliset parantamismenetelmät, kuten esim. akupunktio, homeopatia, energiahoidot, enkelihoito, reiki - ja äänimaljahoito.

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin, esim. hierontaan, reikihoitoon, enkelihoitoon, jne. Äänimaljahoito on myös ihana hoitomuoto raskaanaoleville, koska hoito tavoittaa myös kohtukodissa asustavan sikiön. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Hoidossa kehon päälle asetttuun maljaan napautetaan kevyesti iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussasi. Värähtely
etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75 % riippuen henkilön iästä ja rasvan määrästä. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa. Siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto solutasolta alkaen.


Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: auditiivisesti eli kuuloaistin kautta, aivojen kautta, anatomisesti sekä energiatasolla. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkr

onoituvat harmonisiin ääniin.

Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat myös verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen, lihasjännitysten helpottuminen.

Energiatasolla äänimaljahoito vaikuttaa sekä asiakkaan auran värähtelytasoa kohottavasti että stimuloiden energian virtausta energiakanavissa eli meridiaaneissa. Hoito tasapainottaa myös chakroja eli energiakeskuksia, jolloin maljoja käytetään asiakkaan keholla eri chakrojen päällä.

Kurssi on hyvin käytännönläheinen ja opit tekemään viikonlopun aikana syvärentouttavan äänimaljahoidon asiakkaallesi sekä opit äänimaljojen yhdistämisen muihin hoitoihisi. Harjoituksissa käytämme käsin taottuja korkealaatuisia hoitavia maljoja ja saat kurssin aikana myös itse hoitoja ja omakohtaista kokemusta hoidosta. Lisäksi kurssiin sisältyy kattava

teoriaosuus ja materiaali, jotta ymmärrät syvemmin hoidon teoreettista perustaa.


Voit hankkia itsellesi äänimaljat kurssilta. Perushoitosetti muodostuu kolmesta maljasta sekä iskimestä eli malletista. Mikäli haluat ottaa äänimaljan osaksi muuta hoitoasi, pääset jo yhdelläkin maljalla alkuun.

Jos haluat kokeilla äänimaljahoitoa ennen kurssille tuloa, niin Terhi Elo tekee äänimaljahoitoja sekä Enkelipuodissa Etu-Töölössä että Kirkkonummen Enkelikartanolla. 60min äänimaljahoito maksaa 60 €. Lämpimästi tervetuloa!

Äänimaljahoidossa käytetään käsin taottuja kulhoja ja jokainen kulho on yksilöllinen niin painoltaan, paksuudeltaan kuin ääneltäänkin. Hoidossa voidaan lisäksi käyttää myös kristallimaljoja sekä Thingshaa eli meditaatiokelloja.

Fysioterapeutti ja enkelihoitaja ja -kouluttaja Terhi Elo on käyttänyt työssään äänimaljoja jo usean vuoden ajan. Terhi käyttää äänimaljoja myös raskaanaolevien hoidossa, jolloin hoito tavoittaa myös kohdussa vedessä olevan sikiövauvan.

Äänimaljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla ja kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella aurassa. Raskaana olevilla käytetään kylkimakuu- ja puoli-istuvaa hieronta-asentoa. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin: ylä- ja alaraajat, vatsan ja selän alue sekä chakrat.

Hoito kestää 60 min ja usein asiakkaat nukahtavat hoidon aikana.

Kurssilla saat itsekin syvärentouttavaa hoitoa!


Äänimaljahoitokurssin sisältöä

Käymme viikonlopun aikana läpi äänimaljahoidon teoreettisen perusteet sekä harjoittelemme pareittain hoidon tekemisen asiakkaalle. Opit myös äänimaljoilla tehtävän chakrahoidon, jonka voi yhdistää myös muun hoidon loppuun.

* Tiibetiläisen äänimaljahoidon historiaa.

* Äänimaljahoidon teoreettiset perusteet: värähtely, taajuus, resonanssi.

* Aivoaallot ja niiden muutos äänimaljahoidossa: beta-, alfa-, theta- ja delta-aallot.

* Tiibetiläiset soivat kulhot: kulhojen valmistus, eri koot ja niiden vaikutukset, Tingsha eli meditaatiokello, kristallimaljat, maljojen puhdistus ja hoito.

* Äänimaljahoidon vaikutukset: auditiiviset, fysiologiset ja energeettiset vaikutukset.

* Äänimaljahoidon kontraindikaatiot eli vasta-aiheet.

* Chakrat eli energiakeskukset: teoriatietoa chakroista sekä käytännön harjoittelua chakrojen hoitamisesta äänimaljoilla.

* Äänimaljahoidon eteneminen päin- ja selinmakuulla sekä lisäksi chakrahoito äänimaljoilla.

* Käytännön harjoittelua ohjatusti pareittain.

* Sointukylpy

Lämpimästi tervetuloa opettelemaan tämä ihana hoitomuoto!