Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Enkelihoitajana oleminen on kutsumukseni - tieni Enkelihoitajaksi

Minulle kiinnostus henkisyyttä kohtaan alkoi opiskellessani fysioterapeutiksi. Minulla oli tunne, että joku palanen puuttuu ihmisen hoitamisessa. Mietin aina, mistä energia ihmiseen tulee? Mikä saa solumme toimimaan ja mikä lopulta sammuu, kun fyysinen kehomme kuolee.

Fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen lähdin selvittämään energiaa ihmisessä ja olen käynyt näiden 25 vuoden aikana paljon erilaisia koulutuksia niin akupunktiosta, vyöhyketerapiasta, homeopatiasta, erilaisista energiahoidoista aina enkelihoitajaksi ja -kouluttajaksi asti. Kaikki nämä auttoivat minua luomaan kokonaisvaltaisen lähestymisen asiakkaan hoitamiseen, jossa huomioidaan tunteet, ajatukset ja asenteet, fyysinen keho sekä sielutaso. Myös menneet elämät tulivat minulle tutuiksi.

Käännekohta, joka ratkaisi kaiken

Lopullisesti löysin oman sielun suunnitelmani isäni valoon siirtymisen yhteydessä. Isäni sielu oli yhteydessä minuun noin tunti ennen lääketieteellistä kuolemaansa ennen ja hänen viimeinen pyyntönsä oli, että pidämme äidistämme hyvää huolta. Isäni sielu kävi luonani vielä muutaman kerran noin kahden viikon aikana kuolemansa jälkeen opastamassa ja ohjaamassa minua. Suurin viesti häneltä oli, että tärkeintä on rakkaus, muu on toisarvoista. Tunnen isäni läsnäolon ja voiman yhä edelleen, mutta en niin häkellyttävän voimakkaasti (onneksi!).

Se rakkaus, minkä sain kokea isäni sielun läheisyydessä, oli sanoin kuvaamatonta. Vuosia myöhemmin opin vastaanottamaan tuon saman valon rakkauden myös enkeleiltä. Ja tuossa rakkaudessa kirjoitan nyt tätäkin. Tuossa rakkaudessa teen hoitoni ja kanavointini. Ja ihan jokainen voi oppia tuntemaan sen ja välittämään sitä eteenpäin.

Tärkeintä on rakkaus, muu on toisarvoista.

Toinen iso käännekohta oli oma parantumiskokemukseni, jolloin todella tunsin kolmen enkelin kietovan minut energiansa ympärille. Tämän kehoni nopean paranemisen jälkeen aloin etsiä vastausta mikä ihmisen lopulta parantaa? Ja sillä tiellä olen edelleen.

Enkelihoito - henkinen kokemus

Hoitaessani olen avoin kanava. En tiedä aina mistä mielen kuvat ja sanat tulevat, enkeleiltä, henkioppailta, Alkulähteestä. Kanavoidessa joku ohjaa puhettani ja sanojani. - Välitän sen, mitä "kuulen". Asiakas saa usein henkistä ohjausta elämäänsä, uusia näkökulmia, tukea ja selkeyttä elämäänsä. Joskus hassut ja kummalliset sanat ja asiat osuvat asiakkaan sieluun kuin pehmeä höyhenen kosketus. Ne avaavat hellästi sielun sopukoita. Ne auttavat muistamaan ja ymmärtämään.

Enkelihoitoja ja -kanavointeja on ihana tehdä. Olen hoitaessa itsekin saman puhtaan energian vallassa, kanavana. Tehtäväni ei ole niinkään opettaa ihmisä kuulemaan enkeleitä kuin luoda sellaine ilmapiiri, jossa asiakas ei pelkäisi niin paljon tunnustaa enkeleiltä saamaansa ohjausta ja noudattaa sitä. Minun tehtäväni on auttaa asiakkaitani hyväksymään jo saamansa ohjaus ja ehkä toimia vahvistajana sille, että he alkaisivat myös noudattaa saamaansa opastusta.

Unelma enkelipuodista toteutuu...

Olen pitänyt Enkelikartanossa pientä enkelipuotia kolmisen vuotta ja puoti on palvelut kurssilaisia sekä hoitoasiakkaita. Avasin myös alkuvuodesta 2016 verkkokaupan. Olen huomannut, että muillakin kuin minulla on kiinnostusta näihin ihastuttaviin enkelituotteisiin: kortteihin, kirjoihin, musiikkiin, puolijalokiviin, ym. ja niinpä rohkaistuin toteuttamaan unelmani kivijalkakaupasta, joka olisi pullollaan enkeleitä ja parantavaa energiaa. Avaan siis 16.8.2016 Enkelipuodin ja -hoitolan Helsinkiin Museokadulle! Tervetuloa tutustumaan ja kupposelle enkeliteetä!

Hoitolaan ja myymälään tulee lisäkseni muutama muukin enkeli-ihminen palvelemaan sinua!

Luonto, eläimet ja perhe antavat voimaa

Eläimet ovat olleet minulle aina tärkeitä. Eläimet ovat opettaneet minua kohtaamaan piilotetut tunteeni. Eläimille olen pystynyt myös puhumaan aina rehellisesti.

Perheeseemme kuuluu alpakoita ja Sani-koira. Alpakat ovat eteerisiä eläimiä. Niillä on taito vain olla. Niillä ei ole kiire minnekään. Ne juttelevat keskenään ja elävät harmoniassa laumassaan. Jokaisella on oma rooli, jonka ne hoitavat. Koko lauma huolehtii vasoista ja aikuisilla näyttää olevan selkeät, yhtenäiset säännöt lapsille. Alpakkalaumani on opettanut minulle molemmin puolista kunnioitusta, vastaanottamista (mikä on oma haasteeni) sekä tilan antamista toiselle.

Asumme perheeni, mieheni ja kahden pojan kanssa yli 100 vuotta vanhojen hirsiseinien ympäröimänä. Asiakkaat ja kurssilaiset aistivat Enkelikartanossa rauhan, vanhojen hirsien hengen. Tunnelmallinen ja levollinen ympäristö luo ihanat puitteet avautua korkeammille energioille.

Asiakkaat ja kurssilaiset ovat minun opettajiani. Jokaisella tapaamallamme ihmisellä ja eläimellä on jokin tarkoitus. Opin työssäni päivittäin ja olen siitä hyvin kiitollinen.

Luonto on ollut minulle aina tärkeä ja näin vanhemmiten yhä vain tärkeämpi. Luonto hoitaa, tasapainottaa ja rauhoittaa meitä. Luonnossa liikkuminen on minulle kokonaisvaltaista hoitoa.

Toivotan sinulle valoa, iloa ja rakkautta. Ja rohkeutta elää oman näköinen elämä seuraavan runon sanoin:

Sielun viisaus sykkii valtimoissa.

Kanavoin sen eteenpäin tietoisuuteen ja ymmärrän taas hetken sisintäni.

Sitä, kuka olen.

Olen muutakin, kuin olin kuvitellut.

Synnyin uudestaan. Henki minussa heräsi talviunesta.

Mustavalkokuvaan tuli värit.

Näkymätön antoi vilahduksia itsestään.

Harson takaa paljastui totuus.

Voi, kuin uskaltaisin. Pelko valtaa taas mielen.

Ketä pelkään?

Luulin pelkääväni muiden mielipiteitä,

Mutta eniten pelkäänkin itseäni!

Rakkaudella, Terhi